Πως να ξεκινήσουμε τη Νέα Χρονιά υλοποιώντας τις σκέψεις & τους στόχους μας!

Ξεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά και αυτό που δε μπορεί να λείπει από τις σκέψεις όλων μας είναι ο σχεδιασμός των νέων στόχων για το έτος 2019. Σε αυτούς τους στόχους μπορεί να συμπεριλαμβάνονται θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με το φιλικό, οικογενειακό, συντροφικό ή επαγγελματικό πλαίσιο και με την ευκαιρία της νέας χρονιάς οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να αδράξουμε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τις σκέψεις μας ή/και να ξεκαθαρίσουμε τις επιλογές μας.

Εξάλλου όλα μία απόφαση είναι και ποια άλλη καλύτερη ευκαιρία από την αλλαγή της χρονιάς!

Πάρτε χαρτί και στυλό και ξεκινήστε!

Μερικά tips για να ξεκινήσουμε δυναμικά & ευχάριστα τη νέα χρονιά:

1. Δοκιμάστε να γράψετε δύο λίστες. Μία που να αναφέρεται στις επιθυμίες και τους στόχους που θέλετε 100% να υλοποιήσετε το νέο έτος. Σε αυτή τη λίστα μπορείτε να αναφερθείτε σε

2. Στη 2η λίστα μπορείτε να αναφέρετε ότι σχετίζεται με ολοκλήρωση υποθέσεων όπως :

Διαβάζετε τη λίστα 3 φορές κάθε μέρα πριν πάτε για ύπνο μέχρι το νέο έτος!

Να θυμάστε ότι πολλές φορές μπορεί να μιλάμε με λόγια και θεωρία που είναι αρκετά σημαντικό για την ουσιαστική επικοινωνία των ανθρώπων, αλλά εξίσου σημαντική είναι η επικοινωνία μέσα από τις πράξεις και τις επιλογές μας. Δείξτε τι θέλετε έμπρακτα και ουσιαστικά αν αισθάνεστε ότι οι άλλοι δε σας κατανοούν ή δε συμμερίζονται τις επιλογές σας. Εξάλλου το πιο σημαντικό είναι να αποδεχτείτε πρώτα εσείς τον εαυτό σας και να θέσετε τα όρια σε εσάς προτού τα θέσετε στους άλλους!

Καλή Χρονιά!

Αγγελική Κοσκερίδου
(BSc, MSc c. N.D., Prof.)
Ολιστική Θεραπεύτρια
Διδάκτωρ Φυσικοπαθητικής – Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεύτρια
Τ. 2105911119 (εσωτ. 1)
www.AggelikiKoskeridou.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Insta: @dr_aggelikikoskeridou_official

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.