Παραδοσιακό Reiki

Τι είναι το Ρέικι;

  Το Ρέικι είναι παραδοσιακή Ιαπωνική ενεργειακή θεραπεία που έχει ευεργετικά αποτελέσματα, όπως βελτίωση της υγείας, ευεξία, χαλάρωση, νοητική ηρεμία, αισιοδοξία.

  Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι και είναι απλή στην εφαρμογή της. Το Ρέικι είναι μία ολιστική μέθοδος διότι επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και στο νου.

  Η μέθοδος Ρέικι είναι μία φυσική ενεργειακή τεχνική που χρησιμοποιεί το άγγιγμα των χεριών για να μεταβιβάσει την συμπαντική πνευματική ενέργεια Ρέικι, είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της και πολύ αποτελεσματική.

  Το Ρέικι μαθαίνεται εύκολα και γρήγορα από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυλή, θρησκεία, μόρφωση ή κοινωνική θέση. Μπορεί να εφαρμοστεί στον εαυτό μας, στην οικογένεια μας, στους φίλους μας, ακόμη και από επαγγελματίες ως εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν σήμερα την μέθοδο Ρέικι στην καθημερινή τους ζωή, βελτιώνοντας την εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα τους.

Που βοηθά το Ρέικι;

Το Ρέικι βοηθά σε κάθε πρόβλημα σωματικό, ψυχολογικό, νοητικό, όπως:

Ποιοι μπορούν να κάνουν Ρέικι;

Όλοι μπορούν να δεχθούν Ρέικι εφόσον το επιθυμούν, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά και παιδιά. Η μέθοδος Ρέικι είναι ασφαλής δεν έχει καμία παρενέργεια, είναι ωφέλιμη και ευεργετική σε κάθε περίπτωση. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, φυλή, θρησκεία, μόρφωση ή κοινωνική θέση, χρησιμοποιούν σήμερα την μέθοδο Ρέικι στην καθημερινή τους ζωή, βελτιώνοντας την εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα τους.

Τι περιλαμβάνει η Συνεδρία Ρέικι;

  Η Συνεδρία Ρέικι συνήθως περιλαμβάνει σύντομη συζήτηση με τον αποδέκτη και ακολουθεί Αγωγή Ρέικι διάρκειας 60-75 λεπτών. Ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών Ρέικι, καθορίζεται από τη φύση του προβλήματος, τις ανάγκες και τη δυνατότητα του αποδέκτη.

Ποιες είναι οι αρχές του Ρέικι;

  Στο Τόκυο υπάρχει ένα μνημείο που δεσπόζει του τάφου του Δρ. Ουσούι. Εκεί εξιστορείται η ζωή του Δρ. Ουσούι και το έργο του αλλά αναγράφονται και οι Αρχές του Ρέικι ως εξής:

- Σήμερα μην θυμώνεις,
- Σήμερα μην ανησυχείς,
- Να νιώθεις ευγνωμοσύνη
- Να εργάζεσαι εντατικά (πάνω στον εαυτό σου),
- Να είσαι καλός με τους άλλους.

  Αυτές είναι απλές διδασκαλίες για πνευματική καλλιέργεια αλλά σύμφωνες με τις μεγάλες διδασκαλίες των αρχαίων σοφών. Ο Δρ. Ουσούι ονόμαζε αυτές τις διδασκαλίες "μυστική μέθοδο πρόσκλησης ευτυχίας" και "πνευματικό φάρμακο που θεραπεύει πολλές αρρώστιες". Έλεγε στους μαθητές του, κάθε πρωί και βράδυ, να κάθονται στη στάση διαλογισμού με ενωμένα χέρια και να επαναλαμβάνουν αυτά τα λόγια δυνατά αλλά και μέσα στην καρδιά τους ώστε να καλλιεργήσουν ένα υγιή νου και ένα υγιές σώμα.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.